Zwembad laten schoonmaken

Of je nu een inbouwzwembad hebt of een opzetzwembad, alle zwembaden worden vuil. Er zijn schoonmaakbedrijven die ervoor zorgen dat je altijd kan genieten van een proper, gezond en veilig zwembad. Ook openbare zwembaden en openlucht zwembaden worden gereinigd door specialisten.

Zwembadoverkapping laten reinigen

U beschermt uw zwembad met een zwembadoverkapping zoals een zwembadrolluik of een zwembadoverkapping in glas of kunststof? Dan wordt deze na verloop van tijd vuil. Zowel de onderzijde als de bovenzijde van een zwembadoverkapping heeft te lijden onze vuil, stof en algen. Door de vochtige omgeving zal op verloop van tijd het vuil blijven kleven aan uw overkapping. Een zwembadoverkapping laten reinigen laat je het best doen door een professionele firma.

Een schoonmaakbedrijf helpt je bij het reinigen van zwembadoverkappingen met behulp van stoom. De luiken worden afgestoomd, vervolgens biologisch ontkalkt en daarna terug afgestoomd met warm water via hogedruk.

Heeft u een glazen, permanente overkapping, dan kan een glazenwasser je helpen de klus te klaren. Zij beschikken over speciale telescopische ramenwassers die ook moeilijke plaatsen kunnen poetsen. Ook de vensters van een binnenzwembad kan je laten wassen.

Offerteaanvraag zwembad reinigen

Zwembadwanden en zwembadvloer laten schoonmaken

Voor en na het zwembadseizoen, is het aangeraden het zwembad een grondige onderhoudsbeurt te geven. Vooraleer het zwembad gevuld wordt met water , dient alle vuil in het lege zwembad te worden verwijderd.

Een schoonmaakfirma zal steeds milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruiken én alle vuil verwijderen op de moeilijke plaatsen.

Na het zwemseizoen, laat men het zwembad weer leeglopen en wordt de zwembadvloer en de zwembadwanden professioneel gereinigd met de juiste zwembad onderhoudsproducten om alle chloor en vuil te verwijderen. Een goed schoonmaakbedrijf voor zwembaden, zal ook kleine herstellingswerken uitvoeren of je gebreken rapporteren.

Zwembadfilters en skimmer laten schoonmaken

Op periodiek wijze dient men steeds alle filters en skimmers te laten reinigen van een zwembad. Een goed onderhoudsteam houd hier rekening meer tijdens de schoonmaak van een zwembad.

Houten zwembad & houten terrassen laten reinigen

Beschik je over een houten opzetzwembad of heeft u houten zwembadranden & terras rondom het zwembad, dan dien je deze ook te laten reinigen met de juiste reinigingsproducten voor zwembadhout. Vergeet ook niet een eventueel houten terras te laten reinigen.

Extra diensten: bacterieel onderzoek, Chloor gehalte en Ph gehalte onderzoek

Indien gewenst bieden professionele zwembadreinigers extra diensten aan om de kwaliteit van het water gedurende het volledige zwembadseizoen te garanderen.

Ph meting zwembaden: zij controleren het chloorgehalte van het water en het Ph gehalte. Een te hoog Ph gehalte vormt een gevaar voor gevaarlijke bacteriën. Een te laag Ph gehalte van het water kan dan weer leiden tot corrosie van metalen objecten zoals zwembadladder, warmtepomp, verlichting, circulatiepomp enz…

Is het chloorgehalte te laag dan kan het zijn dat het zwembadwater niet helder en gezond is (geoxideerd en gedesinfecteerd water). Indien nodig zal de onderhoudsman extra chloor toevoegen.

Wat kost een zwembad laten reinigen

Afhankelijk van bovenstaande criteria zal een onderhoudsbedrijf van zwembaden een correcte prijs kunnen opmaken. Wij raden aan om steeds een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze zal verzonden worden naar onderhoudsbedrijven uit je buurt. Weet wat het reinigen van een zwembad zal kosten!

Offerteaanvraag zwembad reinigen

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be