Periodieke zakelijke schoonmaak

Zakelijke schoonmaak is meestal periodieke schoonmaak van kantoren, bedrijven winkels. De schoonmaak van bedrijven is onontbeerlijk voor de werksfeer en het uiterlijk vertoon van een onderneming. Schoonmaakfirma's stellen tal van diensten voor om niet enkel de schoonmaak maar ook het onderhoud op punt te stellen. Men noemt dit ook reguliere schoonmaak.

Schoonmaak van bedrijven en kantoren

Elk bedrijf of kantoorruimte heeft nood aan properheid en hygiëne. Daarom is de schoonmaak van kantoren en bureauruimtes zo belangrijk. Bureau's, kasten, tafels en kantoorapparaten verdienen een goede poetsbeurt van een professioneel schoonmaakbedrijf. In de gangen mag de schoonmaak van liften en de vloeren niet vergeten worden.

Ook de schoonmaak van vergaderzalen en het onderhoud van sanitaire ruimtes zoals de toiletten en toiletvloeren mogen niet ontbreken. Ook kantoorvloeren laten reinigen en onderhouden behoort tot de periodieke taken van een poetsploeg alsook het reinigen van tapijten en matten.

Ook de buitenzijde van een kantoorcomplex mag niet vergeten worden. Alle kantoorramen en glazen panelen/onderdelen ( glazen balustrades, glazen koepels, glazen vlieswanden ) ... dienen proper te zijn. Ook de schoonmaak van parkings en ondergrondse parkeergarages zorgt voor veiligheid en een propere indruk.

Schoonmaak van winkels & showrooms

Ook kleine buurtwinkels zoals bakkerijen en slagers, en grote winkelketens hebben nood aan een propere omgeving. Vooral vitrines van winkels en showrooms laten onderhouden is zeer belangrijk, alsook het onderhoud van winkelvloeren, liften, rekken en kasten, inkomdeuren, tourniquets... zorgen voor een kraaknette indruk voor de klanten.

Schoonmaak wagenpark & reiniging bedrijfsvoertuigen

Ook staat het schoonmaakbedrijf in voor het onderhoud en reiniging van het wagenpark.

Wat kost zakelijk periodiek onderhoud?

Vraag een offerte aan via onze website. U ontvangt vervolgens de prijzen en kosten voor uw de onderhoud van uw bedrijf of winkel

Offerteaanvraag zakelijke schoonmaak