Top 5 schoonmaakbedrijven Gent

Op zoek naar een schoonmaakfirma uit Gent? Onderstaande schoonmaakbedrijven zijn actief in Gent Centrum, Mariakerke, Drongen (Gent), Wondelgem (Gent), Sint-Amandsberg (Gent), Oostakker (Gent), Desteldonk (Gent), Mendonk (Gent), Sint-Kruis-Winkel (Gent), Gentbrugge (Gent), Ledeberg (Gent), Afsnee (Gent), Sint-Denijs-Westrem (Gent), Zwijnaarde (Gent).

Schoonmaakbedrijf Liva

Liva Schoonmaak

Liva Schoonmaakbedrijf Liva bvba zorgt voor een kraaknette omgeving van kantoren, residenties en parkings. Liva werkt met een vast team van uitstekend opgeleide vakmensen. Liva is actief in Gent en omstreken.

Adres: Schouwingstraat 43/b1 - 9032 Wondelgem

Schoonmaakbedrijf GOM

Schoonmaakbedrijf Facilicom

Schoonmaak gaat verder dan alleen een schoon bureau, lokaal of ziekenhuis. Men moet zich welkom voelen, veilig en hygiënisch kunnen werken en productief kunnen zijn. Schoonmaak creëert een omgeving die bijdraagt aan succes. Dat is waar het écht om draait, een stralende organisatie. GOM doet aan bedrijfsschoonmaak in Gent.

Adres: Oefenpleinstraat 7 - 9050 Gentbrugge

Schoonmaakbedrijf Fairy cleaning

Fairy Cleaning is gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren in regio Gent. Ook gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen en instellingen kunnen we voorzien van het nodige onderhoud. Ons team van professionele schoonmakers is flexibel inzetbaar.

Adres: Franklin Rooseveltlaan 349 2B - 9000 Gent

Schoonmaakbedrijf Helder

HELDER staat voor een totaalpakket aan diensten. Van de schoonmaak van kantoren en het wassen van de ramen tot het reinigen van de parking en het voorzien van schoonloopmatten. En dat allemaal binnen een efficiënt en flexibel systeem op maat.

Adres: Industriepark Drongen 15/005 - 9030 Drongen

Schoonmaakbedrijf Aru Cleaning

Bent u op zoek naar een deskundige, stipte schoonmaakpartner? Kiest u graag voor de frisse daadkracht van een gemotiveerd team? En dat liefst ook aan bijzonder schone voorwaarden? Maak dan snel kennis met Aru Cleaning! Dit jonge schoonmaakbedrijf heeft zijn uitvalsbasis in Gent en is actief in heel België.

Adres: Heilig-Hartplein 9 - 9040 Sint-Amandsberg

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be