Schoonmaak parkings & parkeergarages

Parking laten schoonmaken en reinigen

Parkings, parkeerplaatsen en ondergrondse garages van winkels, bedrijven, grootwarenhuizen en openbare instellingen worden vuil en smerig door het intensief gebruik van wagens. Zowel publieke parkings en private parkings dient men schoon te laten maken, elke dag opnieuw én met het juiste schoonmaakproduct. Klanten betalen immers veel geld om een parkeerplaats te huren. Daarom is de schoonmaak van parkings een must. Bij gebrekkige schoonmaak, komt de veiligheid in het gedrang en krijgt men last van geurhinder en ongedierte.

Wat zijn de diensten van een professioneel schoonmaakbedrijf?

Parkeerplaatsen laten schoonmaken

Parkeerplaatsen van bedrijven, winkels en openbare instellingen worden dagelijks geconfronteerd met zwerfvuil zoals plastic flessen, papier en blikjes. Hierbij mag men ook extra stof en vuilafzetting niet vergeten. Ook de uitstoot van uitlaatgassen maakt de parkingsvloer extra vuil.

Ook het verwijderen van kauwgom op parkings behoort tot de periodieke schoonmaak diensten van schoonmaakbedrijven die werken voor bedrijven en particulieren. Kauwgom verwijderen in ondergrondse garages en parkings zorgt ervoor dat alles netjes en proper blijft. 

Betonvloeren van garages of coatingvloeren dient men op periodieke wijze te reinigen. Vet en olie van wagens, bandensporen, uitlaatgassen, vuil van sneeuw en ijs zetten zich af op de parkingvloer. Dankzij speciale reinigingstechnieken zoals veegmachines en hogedruk spuitinstallaties is het vuil grotendeels weg te krijgen.

Offerteaanvraag reiniging parkings

Reiniging parkings: vegen en schrobben

Ook de reiniging van een parking mag men niet vergeten. Afhankelijk van de vervuiling zal met de vloeren machinaal vegen of machinaal schrobben. Meestal zal men parking veegwerken uitvoeren en minder frequent zal met overgaan tot machinaal schrobben van parkings met zeepwater. Ook garages worden eerst geveegd en later machinaal gereinigd met zeepwater of passende reinigingsproducten.

Achteraf kan een speciale vuilwerende coating geplaatst worden om in de toekomst beter het vuil af te stoten.

Trottoirs en dorpels laten schoonmaken

Ook trottoirs worden vuil. Zij worden schoongemaakt met een machinale borstelveger en nadien met zeepwater. Ook het verwijderen van kauwgom op trottoirs dient te gebeuren. Vastzittend vuil onkruid en mos dient te worden verwijderd.

Caddies en winkelkar stallingen laten schoonmaken

Ook de caddies winkelkarretjes van winkelcentra en hun bijhorende stalling dienen te worden mooi gemaakt. Caddies worden met een hogedrukreiniger. Doch zal dit niet alle bacteriën doden. Het is belangrijk dat winkelkarren zeer schoon zijn omdat deze in aanraking komen met voedselwaren. Professionele schoonmaakbedrijven maken gebruik van een mobiele wasstraat. In de wasstraat worden ze met stoom schoongemaakt.

De stalling wordt schoongemaakt en alle stof en vuil wordt weggespoten. Ook het dak dient te worden gereinigd.

Offerteaanvraag reiniging parkings

Verwijderen en aanbrengen van wegmarkeringen

Markeringslijnen van parkings worden na termijn minder zichtbaar en dienen vervolgens gezandstraald te worden. Vervolgens worden nieuwe markeerlijnen aangebracht. Alle afval wordt door het schoonmaakbedrijf netjes opgeruimd.

Reinigen van rioolgeulen en riooldeksels laten reinigen

Rioolgeulen en afvoergeulen van parkings en winkelcentra worden snel vuil voordat naar bijvoorbeeld een regenbui alle vuil naar de riolering word afgevoerd. Indien men niet alle deksel schoonmaakt, zal er op termijn verstopping optreden. Wij raden aan om alle rioolgeulen en riooldeksels op periodieke wijze schoon te laten maken.

Vuilnisbakken leegmaken en vuilniszakken vervangen

Elke grote parking is voorzien van vuilbakken om zwerfvuil tegen te gaan. Deze dienen op periodieke wijze leeggemaakt te worden.

Alle vuilniszakken dienen vervangen te worden om geurhinder te voorkomen. Ook trekken overvolle vuilbakken insecten en ongedierte aan.

De vuilbakken schoonmaken dient ook te gebeuren. Je laat deze het best desinfecteren door een schoonmaakbedrijf.

 

Onderhoud parkings en parkings laten schoonmaken

Het onderhoud van een parking vraagt heel wat werk en aandachtspunten. Wens je een schone bovengrondse of ondergrondse parking, laat deze dan steeds schoonmaken door een parking onderhoudsbedrijf in je buurt.

Wat kost het onderhoud van een parking

De kosten en prijzen voor het onderhouden van een parking, zijn heel verschillend. Niet alleen de grootte van de parking maar ook de te onderhouden onderdelen spelen een rol in de prijsvoering. Vraag steeds een vrijblijvende offerte aan bij schoonmaakbedrijven en vergelijk de prijs.

Offerteaanvraag reiniging parkings

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be