Schoonmaak wagenpark

Fleet vrachtwagens

U bent verantwoordelijk voor de exploitatie van een wagenpark / motorenpark? Dan dienen de voertuigen goed onderhouden te zijn voor gebruik en eventueel verkoop. Het geeft jouw bedrijf een goede indruk en uw klanten zijn tevreden.

Goed opgeleide schoonmakers

De bedrijfsfleet of het wagenpark onderhouden kan je laten uitvoeren door een schoonmaakbedrijf dat mensen in dienst heeft die opgeleid zijn om wagens schoon te maken. Zij gebruiken de juiste onderhoudsproducten en maken alles in een mum van tijd schoon. Bovendien dienen ze in het bezit te zijn van de juiste certificaten en vergunningen om wagenparken te mogen onderhouden. Vraag naar deze zaken bij een eventuele toewijzing van een opdracht.

U kan zowel kiezen voor een totaalbehandeling als voor aparte onderdelen gaande van volledige interieurs tot banden.

Schoonmaak voertuig

Wagenpark reinigen

Het wagenpark of bedrijfsfleet kan bestaan uit verschillende soorten voertuigen, denk maar aan personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, dienstvoertuigen, brandweerwagens, ziekenwagens tram, bussen, openbaar vervoer taxi’s enz… Misschien wenst u kraaknette voertuigen in de toonzaal, of dienen de voertuigen tijdens een expo of beurs er mooi uit te zien? Of misschien bent je de uitbater van een autoverhuur bedrijf? Of bent je verantwoordelijk voor een groot wagenpark van een garage? Een schoonmaakbedrijf maakt zowel kleine als grote wagenparken schoon.

Offerteaanvraag schoonmaak voertuigen

Wat dien er te gebeuren?

Voor het onderhouden en reinigen van wagens en vrachtwagens zijn er een aantal schoonmaakactiviteiten nodig om alles proper te krijgen, denk maar aan:

 • Controle voertuigen op schade;
 • Verwijderen van wax;
 • Wassen carrosserie en simoniseren / waxen;
 • Verwijderen van nicotineaanslag & muffe geuren;
 • Schoonmaak van velgen - velgenreiniging;
 • Schoonmaak van autoruiten en dashboard;
 • Desinfecteren en ontsmetten;
 • Schoonmaak cabine;
 • Ledigen van asbak en verwijderen van papier en afval;
 • Interieurreiniging;
 • Stofzuigen;
 • Dieptereiniging tapijten en stoffen autozetels;
 • Lederreiniging autozetels & lederbehandeling:
 • ...

Industriële voertuigen reinigen

Ook in de industriële sector dienen voertuigen er netjes en rein uit te zien, denk maar aan het schoonmaken van heftrucks, graafmachines, bouwmachines, tankwagens, tractoren… niet enkel langs binnen en buiten dienen schoon gemaakt te worden maar ook het desinfecteren van laadruimtes in het kader van HACCP, het reinigen van kranen, containerwagens, bulldozers en zelfs de cockpit en laadruimtes van vliegtuigen behoort tot de diensten van een schoonmaakbedrijf voor voertuigen.

Schoonmaakbedrijf

Eenmalige schoonmaak wagenpark of niet

Vraag goed na of éénmalige schoonmaak kan of er dient gewerkt worden per periodieke schoonmaak van voertuigen. Bij periodieke schoonmaak van voertuigen, kunnen er extra kortingen toegewezen worden.

Milieuvriendelijk

Vraag na of het schoonmaakbedrijf gebruikt maakt van milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Zo help je ook het milieu te beschermen.

Prijs wagenpark schoonmaken vergelijken

Via onze website kan je tot 3 offerte vergelijken voor de schoonmaak van voertuigen. Je kan tot besparen op een opdracht. Vraag nu een offerte aan, het is gratis en vrijblijvend.

Offerteaanvraag schoonmaak voertuigen

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be