Veranda laten schoonmaken

Veel verandaglas = snel vuil glas

Veranda’s zijn voorzien van grote glaspartijen en meestal voorzien van een glazen dakvlak of een dakvlak in polycarbonaat. Verticaal verandaglas of het vensterglas is gevoelig voor vuile vingers en vastzittende stof.

Het verandaglas in het dak heeft een lage hellingsgraad waardoor vuil, bladeren en stof snel zichtbaar gaan zijn. Dit geeft geen proper gevoel. Daar is het laten schoonmaken van verandaglas een werkje voor specialisten. Ook schuifdeuren van veranda's worden vuil door stof en vet.

Offerteaanvraag veranda reinigen

Het veranda schrijnwerk bestaat meestal uit hout, aluminium of PVC. Bij een veranda reiniging is het ook belangrijk om de verandastijlen of verandaprofielen en lijsten schoon te laten maken.

Zelf het verandaglas schoonmaken?

Ben je moeilijk te been of kan je op niemand rekenen die je helpt bij het schoonmaken van verandaglas, dan doe je het best een beroep op een glazenwasser of een ruitenwasser. Deze vakmannen beschikken over professionele apparatuur en de juiste reinigingsproducten voor het schoonmaken van veranda’s.

Veranda laten schoonmaken door een poetsbedrijf

Een veranda laten schoonmaken doe je het best door een poetsbedrijf in je buurt. Indien je de kosten voor het schoonmaken van een veranda wenst te weten, zal je een offerte moeten laten maken door de kuisfirma.

Meestal komt de veranda glazenwasserij lang om te inspecteren hoeveel werk er is aan je veranda of pergola. Volgende zaken zijn belangrijk voor een juiste prijs of kost in te schatten voor het laten schoonmaken van een veranda:

  • Aantal m² verandaglas;
  • Aantal lopende meter veranda;
  • Moeten de verandalijsten / raamprofielen gereinigd worden;
  • Aantal m² dak; ( al dan niet te reinigen )
  • Moet de veranda binnenin schoongemaakt worden;
  • Bereikbaarheid van de veranda;
  • ....

De juiste onderhoudsproducten & werkwijze

Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf van veranda’s zal meestal werken met osmose water. Dit is zeer zuiver water dat onttrokken is van nitraten, vuil, kalk, nitraten… Dankzij het gebruik van osmosewater voor verandaglas, zullen geen vuile strepen achterblijven.

Professionele glazenwassers werken met een telewash systeem. Dit is een waterpompsysteem dat meegenomen wordt tot bij de klant en dat bestaat uit een tank met water, al dan niet osmosewater en voorzien is van een telescopische borstelreiniger.

Prijs veranda laten kuisen

Afhankelijk van bovenstaande criteria zal een onderhoudsbedrijf van veranda's een correcte prijs kunnen opmaken. Wij raden aan om steeds een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze zal verzonden worden naar onderhoudsbedrijven uit je buurt. Weet wat het reinigen van je veranda zal kosten!

Offerteaanvraag veranda reinigen

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be