Veluxramen laten reinigen

Laat je dakvlakvensters reinigen

Velux-vensters of dakvensters worden na verloop van tijd vuil. Het grootste deel van de dakvlakvensters zijn verwerkt in de schuine zijde van het dak. Sommige modellen zijn ook voorzien van een verticaal venstervlak. Niet alleen dakvlakvensters van particuliere woningen maar ook Velux-vensters van bedrijven en kantoren of showrooms hebben op regelmatige wijze een schoonmaakbeurt nodig.

Offerteaanvraag velux reinigen

Moeilijk bereikbare Veluxvensters laten schoonmaken

Stof, vervuiling, zure regen en fecaliën van vogels vervuilen de vensterramen. Ben je moeilijk te been of heeft u Velux-ramen dewelke moeilijk bereikbaar zijn, schakel dan zeker een schoonmaakbedrijf in die kan instaan voor het reinigen en kuisen van dakvlakvensters.

Professionele onderhoudsbedrijven zijn het gewoon om op grote hoogte Velux-ramen te onderhouden, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Zij beschikken over het juiste schoonmaakmateriaal en schoonmaakproducten voor Velux-vensters.

De binnenzijde en buitenzijde laten reinigen

Veluxramen laten kuisen, kan je het best langs de binnenzijde laten doen. Dit is een stuk veiliger dan langs de buitenzijde. Dankzij het kip-systeem van Velux, is het mogelijk het raam volledige te laten draaien naar binnen. Uiteraard moet je de persoon van het onderhoud je woning laten betreden.

Spreek duidelijk af met de schoonmaakfirma wanneer en op welke uur zij kunnen langskomen om de onderhoudswerken te laten onderhouden.

Dakvlakvensters laten onderhouden

Niet alleen het reinigen van het vensterglas is belangrijk maar ook het periodiek onderhoud ervan kan behoren tot de taak van de glazenwasser. Denk maar aan het reinigen van het gootstuk. Dit kan bladeren, vuil, takken, zwerfvuil en geruis van dakpannen bevatten dewelke de waterafvoer kunnen bemoeilijken. Dit kan dan weer zorgen voor insijpelend vocht.

Ook de (insecten) luchtfilter laat je het best 1x per jaar reinigen. Het is ook mogelijk de luchtfilters te laten vervangen door nieuwe filters.

Wat kost het schoonmaken van dakvensters

De prijs is afhankelijk van het aantal dakvensters, de grootte van het vensterglas, de bereikbaarheid en de periodieke termijn van onderhoud. Wij raden aan een offerte te laten opmaken om de prijzen voor het schoonmaken van Velux-vensters te kunnen vergelijken.

Prijs veluxramen laten schoonmaken

Afhankelijk van bovenstaande criteria zal een onderhoudsbedrijf van veluxvensters een correcte prijs kunnen opmaken. Wij raden aan om steeds een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze zal verzonden worden naar onderhoudsbedrijven uit je buurt. Weet wat het reinigen van uw ramen zal kosten!

Offerteaanvraag velux reinigen

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be