Ramen laten wassen

De ramen laten wassen van uw woning

Bent u niet meer in staat om uw eigen ramen en vensters te kuisen of heeft u gewoonweg geen tijd? Zijn uw vuile ramen en kozijnen niet goed bereikbaar en is het gevaarlijk om ze te reinigen? Dan doet u het best beroep op een ramenwasserij of ruitenwasser. Een ramenwasser kuist het glas van ramen van woningen, garages, appartementen, veranda's, bijgebouwen enz... maar ook glazen balustrades op balkons en lichtkoepels & lichtstraten.

Richtprijzen ruiten laten wassen particuliere woning

De richtprijzen van een ramenwasser zijn afhankelijk van de soort woning, het aantal ramen en de soort ramen. Ook de afstand tussen de woonplaats ramenwasser en de plaats van de klant speelt een rol. Het laten wassen van uw ruiten zal goedkoper zijn voor een rijwoning dan voor een vrijstaande villa. Een vrijstaande woning heeft immers meer vensters dan een vrijstaande woning.

Prijs ramenwasser 2024

 1. Rijtjeswoning: vanaf € 25,50*
 2. 3 gevel woning: vanaf € 45*
 3. Vrijstaande woning: vanaf € 60,00*

* De richtprijzen zijn exclusief btw

In de prijs zit meestal het reinigen van het glas en het reinigen van de kozijnen inbegrepen.

Rolluiken laten schoonmaken? Vraag dit ook bij je prijsofferte, een grotere opdracht kan eventueel de prijs verlagen.

Offerteaanvraag ramen wassen

Wat kan de richtprijs van glasbewassing doen stijgen

Doch zijn er een aantal elementen die de richtprijzen kunnen verhogen zoals:

 • Vensters met veel kleinhouten en onderverdelingen;
 • Grote vensterpartijen zoals glazen schuifdeuren;
 • Moeilijk bereikbare vensters ( mogelijk inschakelen van hoogtewerker );
 • Koepels en lichtstraten;
 • Verandadaken en glaspanelen;
 • ...

Vraag steeds een offerte op maat aan voor het reinigen van uw vensters.

Tips & advies bij de keuze van een ramenwasser

U laat eerst de ramenwasser een inschatting maken van de geplande werken. Dit kan je telefonisch doen of aan de hand van foto’s voorstellen dewelke je de glazenwasser kan doorsturen via mail of de glazenwasser komt ter plaatsen kijken en maakt een inschatting van de duurtijd en moeilijkheid van de werken. Pas dan ga je eventueel akkoord met de vooropgestelde prijs.

Aan de hand van de situatie maakt de glazenwasser een offerte op maat op. Deze offerte omvat:

 • Uit te voeren werken ( vensterramen, kozijnen, binnenzijde, buitenzijde,… )
 • Aantal te wassen ramen ( aantal m² );
 • Aantal verdiepingen;
 • Inschatting duurtijd van de werken;
 • Frequentie van onderhoud ( hoeveel keer per jaar );
 • Extra te gebruiken hulpmiddelen ( ladder, hoogtewerker, schoonmaakproducten… );
 • Afspraken m.b.t. toegankelijkheid van de woning ( alarmcode, sleutel tuinhekken… )

Schoonmaak ramen van bedrijven

Ook voor de schoonmaak van ramen voor zakelijke toepassingen zoals bedrijven, magazijnen en kantoren is een ruitenwasser direct beschikbaar. Ramen wassen van kantoren valt onder schoonmaak van kantoren.

Wat zijn de glazenwasser prijs en kosten?

Afhankelijk van bovenstaande criteria zal een glazenwasser een correcte prijs kunnen opmaken. Wij raden aan om hier een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze zal verzonden worden naar glazenwassers uit je buurt. U ontvangt de ramenwasser prijs via mail of post. Weet wat je ramen laten wassen zal kosten!

Offerteaanvraag ramen wassen

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be