Badkamer laten schoonmaken

Heeft u geen tijd voor het schoonmaken van uw badkamer? Bent u niet meer in de mogelijkheid om uw badkamer te onderhouden, dan neemt u het best contact op met schoonmaakbedrijf.

Periodiek onderhoud en schoonmaak van badkamers

Schoonmaakbedrijven bieden periodiek onderhoud aan van badkamers. Zij staan in voor de properheid en hygiëne van natte ruimtes. Goed opgeleid personeel weet hoe om te gaan voor een perfecte hygiëne van veel voorkomende materialen in badkamers zoals:

 • schoonmaak van de badkamervloeren;
 • schoonmaak van de badkamertegels;
 • schoonmaak van de douche in acryl of plaatstaal;
 • schoonmaak van het bad in acryl of plaatstaal
 • schoonmaak van de wasbak;
 • onderhoud en reiniging van badkamertapijten;
 • schoonmaak van toilet;
 • schoonmaak van voetbad;
 • schoonmaak van glazen douchepanelen;
 • reinigen van het het sanitair kraanwerk;
 • schoonmaak van badkamerspiegels;

Wat kost het schoonmaken van badkamers?

De prijzen zijn afhankelijk van een aantal criteria zoals het aantal keer per maand de badkamer dient te worden schoongemaakt. Ook de grootte van de badkamer en de gebruikte materialen zijn van belang voor de prijs. Over het algemeen zal men een normaal uurtarief handhaven. Spreek met je schoonmaakbedrijf goed af wat de kost zal zijn.

Prijzen aanvragen via vrijblijvende offerte

Afhankelijk van bovenstaande criteria zal een schoonmaakbedrijf van badkamers een correcte prijs kunnen opmaken. Wij raden aan om steeds een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze zal verzonden worden naar onderhoudsbedrijven uit je buurt. Weet wat je reinigen van de badkamers(s) zal kosten!

Offerteaanvraag badkamer reinigen

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be