Particuliere schoonmaak

Particuliere schoonmaak is geschikt voor particulieren en omvat kleine schoonmaak opdrachten zonder veel specifieke eisen van de klant. Veel schoonmaakbedrijven zetten zich dagelijks in om bij particulieren alles proper en schoon te krijgen. Elke particuliere woning of appartement is gevoelig aan stof en vuil dat zich vastzet op vloeren, tapijten, wanden, glaspartijen enz... Men noemt dit ook dagelijkse schoonmaak.

Glas, ramen en deuren

Een glazenwasser zal instaan voor het onderhoud en schoonmaak van glas,  het reinigen van ramen en deuren zoals buitenramen, binnendeuren in glas, glas van balustrades enz... Ook het reinigen van veranda's behoort tot de taken. Een poestvrouw of poestman zal instaan voor het proper onderhoud van vensterglas. Voor bedrijven zal een glazenwasser instaan voor het reinigen van glaspartijen, schoonmaak van etalageramen van winkels en showrooms. Vuile rolluiken dien je ook het best een paar keer per jaar te reinigen.

Onderhoud van vloeren

Het schoonmaken van vloeren, is één van de meest voorkomende taken van een kuisbedrijf. Zachte vloerbekleding zoals tapijt, tapijttegels, inkommaten en ander huistextiel zoals gordijnen en kussens dienen schoongemaakt te worden.

Tapijt stofzuigen is onontbeerlijk om alles stofvrij te verkrijgen. Het geeft een frisse en propere indruk. Harde vloerbekleding zoals natuursteen vloeren en keramische vloeren dient men te stofzuigen en vervolgens te reinigen met water en zeep. Kurkvloeren, linoleumvloeren, parketvloeren... hebben dan weer een specifieke reiniging nodig alles te schoon te krijgen.

Onderhoud van sanitaire ruimtes

De keuken, badkamer en wasplaats zijn ruimtes die in aanraking komen met vocht. Indien deze slecht onderhouden worden, zal er zich snel schimmel vormen. De badkamer laten schoonmaken en keuken laten schoonmaken door een schoonmaakbedrijf moet zeker tot de wekelijkse taken behoren.

Onderhoud buiten

Wie zonnepanelen heeft, weet dat deze ook vuil worden en hun capaciteit verliezen. Zonnepanelen laten reinigen is de boodschap. Ook het zwembadonderhoud mag niet vergeten worden. Ook oprit en terras worden vuil. Oprit reiniging en terras reiniging is daarom aangewezen. Maar ook putten worden vuil. Denk maar aan de reiniging van regenputten en ruimen van septische putten.

Dak reinigen en schouwvegen

Maar ook daken reinigen en daken ontmossen is belangrijk om de levensduur van het dak te garanderen. Wens je schouwbrand te vermijden? Laat dan jouw schouw reinigen.

Offerteaanvraag particuliere schoonmaak

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be