Schoonmaak roltrappen

Waarom een roltrap reinigen?

Een roltrap moet periodiek worden gereinigd en onderhouden worden omdat het een openbaar en veelgebruikt object is dat vuil, stof, virussen en bacteriën verzamelt. Het niet schoonmaken van de roltrap kan leiden tot slechte hygiëne, gevaarlijke situaties en storingen in het systeem. Een periodieke roltrapreiniging zal ook zorgen voor een langere levensduur van de roltrap.

Wat dient gereinigd te worden aan de roltrap?

Bij het schoonmaken van een roltrap moeten verschillende zichtbare onderdelen worden gereinigd, waaronder de handrail, treden, de zijkanten van de treden, de glazen leuningen, de glazen balustrades, de wanden en de vloer van de roltrap.

Daarnaast moeten ook de niet-zichtbare mechanische onderdelen van de roltrap, zoals de aandrijving, de kettingen en de geleiderails, worden gereinigd en gesmeerd om de goede werking van de roltrap te garanderen.

Offerteaanvraag schoonmaak roltrappen

Roltrapreiniging door een schoonmaakbedrijf

Het is sterk aan te raden om een professional in te huren voor het schoonmaken van een roltrap. Het schoonmaken van een roltrap vereist speciale apparatuur, kennis en ervaring om de klus veilig en efficiënt te klaren. Bovendien is het inhuren van een professional een investering in de levensduur van de roltrap en de veiligheid van de gebruikers.

Roltrap schoonmaak & onderhoud

Hoe vaak dient een roltrap gereinigd te worden?

De frequentie van het schoonmaken van een roltrap hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie, het aantal dagelijkse gebruikers en de mate van vervuiling. Over het algemeen wordt aanbevolen om roltrappen minstens éénmaal per week te reinigen in openbare ruimtes met een hoog aantal gebruikers, terwijl roltrappen in minder drukke ruimtes eens per maand of eens per kwartaal kunnen worden schoongemaakt. Het is belangrijk om regelmatig te controleren of de roltrap voldoende schoon is om de hygiëne en veiligheid te waarborgen.

Waar kan men roltrappen of rolbanden schoonmaken?

Een roltrap wordt meestal geplaatst op openbare plaatsen met veel verkeer van mensen, zoals winkelcentra, luchthavens, metrostations, treinstations, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen. Daarnaast worden roltrappen ook gebruikt in commerciële gebouwen, zoals kantoren, woonzorgcentra, hotels en appartementencomplexen... om het gemak en de toegankelijkheid voor bewoners en bezoekers te vergroten.

Prijs roltrap reiniging

De kosten voor het schoonmaken van roltrappen door een schoonmaakbedrijf zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de roltrap, de locatie, de frequentie van het schoonmaken en de benodigde apparatuur en materialen. Over het algemeen variëren de kosten tussen de €50 en €150 per uur, afhankelijk van het schoonmaakbedrijf en de specifieke omstandigheden van de roltrap. Het is belangrijk om offertes van verschillende schoonmaakbedrijven te vergelijken en te kiezen voor een bedrijf met een goede reputatie en ervaring op het gebied van het schoonmaken van roltrappen.

  

Offerteaanvraag schoonmaak roltrappen

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be