Schoonmaak dancing & feestzalen

Dansen tussen het vuil

Mensen die fuiven en feest vieren laten massa’s vuil achter. Zij staan uren op dezelfde plaats te dansen en komen in aanraking met voedsel en drank. Zij laten zwerfvuil achter op de dansvloer of festivalweide.

De opkuis van discotheken, dancings moet na het feesten altijd gebeuren. Dit laat je het best doen door een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd personeel heeft en dat beschikt over het juiste onderhoudsmateriaal en schoonmaakproducten.

Toiletten van dancings laten schoonmaken

Bijna alle bezoekers van een dancing zullen éénmaal of meerdere malen per avond het toilet bezoeken. De intensiteit van een toiletbezoek is duur zeer groot. Toiletten in discotheken komen in aanraking met urine en fecaliën. Meerdere malen de toiletten grondig reinigen per avond is aangeraden, alsook het onderhouden van wastafels, spiegels, scheidingswanden tussen de toiletten, toiletvloer enz… Ook mobiele sanitaire blokken hebben nood aan regelmatig onderhoud en laten ontsmetten.

Offerteaanvraag schoonmaak dancing & feestzalen

Schoonmaak van dansvloeren

Ook de dansvloer krijgt het zwaar te verduren tijdens een nachtje fuiven. Drank, stof en zwerfvuil blijven makkelijk plakken aan de vloer. De dansvloer laten schoonmaken door een schoonmaakbedrijf maakt hem weer proper om uren op te dansen.

Onderhoud van parkings aan dancings

Ook de parking mag niet vergeten worden. Feestvierders laten tal van zwerfvuil achter op de parking. Dank maar aan kauwgom, plastiek, sigarettenpeuken, zwerfvuil, blikjes, flyers… Alle parkeerplaatsen moeten gereinigd worden en vuilbakken dienen leeggemaakt te worden. Ook dient eventuele verlichting op een parkeerplaats vervangen te worden. Een onderhoudsbedrijf beschikt over professioneel onderhoudsmateriaal zoals veegmachines. Het onderhoud van parkeerplaatsen op dancings of festivals laat je het best onderhouden door een schoonmaakbedrijf.

Onderhoud van vestiaire, bar en gangen

Ook de vestiaire, bar en de gangen van een dancing kennen een groot verloop en vangen veel vuil. Zij komen in aanraking met stof, vet en zwerfvuil dat dagelijks moet onderhouden worden. Stofzuigen van tapijt, schoonmaken van kasten, lades en nat reinigen van stenen vloeren, afstoffen van stoelen en tafels, schoonmaken van machines en apparaten in de bar… alles dient kraaknet te zijn voor de volgende gasten.

Wat kost het onderhouden van reinigen van bars, cafés, dancings en festivals

De prijzen voor het schoonmaken van horeca zaken zijn afhankelijk van het schoonmaakbedrijf waarmee je samenwerkt. Wij raden aan om een prijsofferte aan te vragen bij verschillende schoonmaakbedrijven, u vergelijkt en doet de beste deal.

Offerteaanvraag schoonmaak dancing & feestzalen

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be