Opkuis werf & bouwketen

Ook een bouwwerf dient na de oplevering proper en veilig te zijn. Daarom zijn werf opkuiswerken zeer belangrijk.

Schoonmaak werf

Tijdens het bouwen van een woning of appartement blijft veel zwerfvuil rondslingeren op het bouwterrein. Denk maar aan verpakkingsmateriaal en plastic van bouwmaterialen zoals pannen, cement, gids, tegels... om een propere werf te bekomen zal alle zwerfvuil opgeruimd moeten worden. Een schoonmaakbedrijf zorgt voor een propere oplevering van werven. Ook lijmresten, mortelresten worden verwijderd. Of denk maar aan houtresten, constructiehout, balken, nagels... alles wordt vakkundig van het bouwterrein verwijdert.

Schoonmaak werfketens

Ook werfketens, bouwketens en werfwagens zitten vol stof en vuil. Zowel binnen als buiten dient een werfketen proper gemaakt te worden voor de volgende opdracht. Vuile werfwagens worden op een speciale manier schoongemaakt. Etensresten, vuil, stof, papier en sanitair worden weer proper gemaakt volgens de regels.

Prijs schoonmaak werf

De prijs voor de schoonmaak van werven kan je het best vergelijken en hangt af van de vervuiling, oppervlakte terrein en het aantal werven. Vergelijk hier de reiniging van werven bij verschillende schoonmaakbedrijven in jouw buurt.

Offerteaanvraag schoonmaak werf & bouwkeet