Schoonmaak hotels en hotelkamers

Houd uw hotel en hotelkamers proper

Bij het schoonmaken van hotelgebouwen en hotelkamers wordt het best een professioneel onderhoudsbedrijf ingezet om alles dagelijks kraaknet te maken voor de hotelgasten. Een hotel heeft tal van verschillende ruimtes die een verschillende aanpak verdienen. ( hotelkamer, wellnessruimte, lobby, hotelkeuken, eetzaal… )

Samen met een professionele onderhoudsfirma kan de hoteleigenaar bekijken welke ruimtes welk onderhoud verdienen. De aard van de vervuiling en het gebruik van de ruimtes zal de periodieke schoonmaak van hotels bepalen.

Een hoge graad van hygiëne is onontbeerlijk wanneer je een hotel uitbaat. Hygiëne is één van de belangrijkste aandachtspunten bij hotel reviews. Doe daarom dienst op een schoonmaakfirma van hotels.

Offerteaanvraag schoonmaak kamers

Hotelkamers laten schoonmaken

Elke hotelkamer dient na gebruik weer kraaknet te zijn voor de volgende gast. Het is een dagelijkse taak van het schoonmaakpersoneel of van een schoonmaakfirma voor hotels en hotelkamers.

Niet enkel de kamer dient te worden gereinigd maar ook alle textiel zoals lakens en badkamertextiel dient men te vervangen. In de hotelkamer dient met de bedden op te maken, de hotelvloer te stofzuigen of harde vloeren nat te reinigen, de badkamer in de hotelkamer te reinigen ( wc, lavabo, douche, bad, badkamervloer, spiegel… ).

Ook het stof afnemen van hotelkamer meubilair dient men de verzorgen alsook het onderhouden en vervangen van dranken en snacks in de minibar.

Sanitaire ruimtes in hotels laten schoonmaken

Alle toiletten in hotels en eventuele gemeenschappelijke badkamers & doucheruimtes dienen kraaknet te zijn voor de hotelgasten.

Receptieruimte en vergaderzalen laten schoonmaken

Veel hotels dienen business diensten aan zoals het verhuur vergaderzalen. Na een vergadering dient alle zwerfvuil op vergadertafels en vloer te worden weggenomen. Alle vergadermeubilair dient te worden schoongemaakt alsook kantoorapparaten zoals computers, beamers, copiërs enz… Tapijt dient met te stofzuigen en harde vloeren dient men op de juiste manier te reinigen.

Alle gangen en de balie of receptieruimte dient kraaknet te zijn voor de volgende gasten / klanten.

Offerteaanvraag schoonmaak kamers

Hotels met zwembad & wellnessruimte laten schoonmaken

Veel hotels bieden de mogelijkheid om te zwemmen in een binnenzwembad of buitenzwembad. Tegenwoordig zijn de duurdere hotels ook voorzien van een wellnessruimte met jacuzzi, stoombad, sauna enz… Deze “sanitaire” ruimtes hebben een specifieke plan van aanpak nodig en dienen met de juiste onderhoudsproducten te worden schoongemaakt.

Grootkeuken & eetruimte in hotels laten schoonmaken

Een hotelkeuken wordt intensief gebruikt en komt dagelijks in aanraking met voedsel. Tijdens het klaarmaken, koken, bakken en braden van voedsel komt veel vuil en vet vrij. Hotelkeukens vragen een zeer specifieke aanpak om ze te reinigen.

Ramen hotel laten schoonmaken

Een hotel zit vol glas. Bij dagelijks gebruik wordt alles vuil en vet. Denk maar aan alle ramen van de hotelkamers, zwembad, glazen binnendeuren, tourniquet, glazen koepels… Bij grote hotels is een plan van aanpak nodig om periodieke schoonmaak van ramen en ruiten van hotels te laten uitvoeren.

Onderhoud van technische ruimtes in hotels

Ook roltrappen, hotelliften, chauffageruimtes, technische installaties, ventilatiesystemen, airconditioning in hotels, verwarming enz… verdienen een periodiek onderhoud. Gespecialiseerd onderhoudspersoneel kan hiervoor ingezet worden door een schoonmaakbedrijf.

Prijs hotel laten schoonmaken: offerte

Wat kost een hotel laten onderhouden? Wat zijn de hotel schoonmaak prijzen? Vraag hier een offerte aan bij schoonmaakbedrijven in je buurt. U ontvangt de offerte en vergelijkt de prijzen.

Offerteaanvraag schoonmaak kamers

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be