Schoonmaak vergaderzalen

Ook de vergaderzaal moet worden schoongemaakt. De vergaderzaal of meeting room is een kantoorruimte waar vergaderingen en besprekingen plaatsvinden. Het is een zeer belangrijke plaats waar belangrijke zaken worden besproken.

Maak indruk met een propere vergaderzaal

Vergaderingen laten verlopen in een vuile vergaderzaal is not done. Niet alleen vinden interne werknemers het niet fijn om zo te moeten vergaderen, maar je geeft ook aan uw leveranciers en potentiële klanten niet de beste indruk.

Maak het verschil met een schoonmaakbedrijf voor vergaderzalen

Huur een schoonmaakbedrijf in voor de schoonmaak van uw vergaderruimtes. Zij zullen instaan voor een belangrijk takenpakket dat er zal voor zorgen dan elke vergadering in een mooie vergaderzaal kan doorgaan. 

Volgende zaken dienen in een vergaderruimte te worden aangepakt:

 • Afstoffen en reinigen van vergadertafels;
 • Afstoffen gordijnen en lamellen;
 • Afstoffen en reinigen van vergaderstoelen en bezoekersstoelen;
 • Reinigen en stofzuigen van tapijt en parket in vergaderzalen;
 • Kuisen en dweilen van vergadervloeren ( linoleumvloer, marmervloer, natuursteen, keramische vloer,… );
 • Leegmaken van vuilbakken en opvullen met vuilniszakken;
 • Bijvullen van eventuele minibar, drinkfontein;
 • Afruimen van gebruikte tassen en drinkbekers;
 • Afstoffen en reinigen van kantoorapparaten zoals telefoons, beamers, computers, printers enz…;
 • Vervangen van kapotte kantoorverlichting;
 • ...

Keuken in een vergaderzaal

Meestal is er bij een vergaderzaal een kleine bijkeuken. Ook deze dient om regelmatige wijze te worden schoongemaakt. Het keukenaanrecht, sanitair, kasten en schappen, frigo, koffiemachine, drankautomaat, waterfontein, keukenvloer, vuilbakken enz… moeten worden gereinigd.

Wat kost het schoonmaken van een vergaderzaal

Schoonmaak vergaderzalen nodig? Het is moeilijk om de prijs voor het schoonmaken van een vergaderruimte te bepalen.

De grootte van de ruimte, de frequentie van schoonmaken, het aantal vergadertafels en aantal bureaustoelen… zal de prijs bepalen.

Wij raden aan om een schoonmaak offerte aan te vragen bij bedrijven in uw buurt.

 

Offerteaanvraag schoonmaak vergaderzalen

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be