Schoonmaak, reiniging en onderhoud van kantoortapijt & tapijtegels

Professionele tapijtreiniging

Ook een kantoorvloer in tapijt in kantoren dient op periodieke wijze vrijgemaakt te worden van vuil, stof, zwerfvuil en vlekken. Vast tapijt, inkommatten, los bedrijfstapijt, of tapijttegels in bedrijven wordt snel vuil. De dieptereiniging zal geschieden door een schoonmaakbedrijf dat op regelmatige wijze langskomt om de tapijten te onderhouden en te reinigen met de juiste onderhoudsproducten en eventuele onderhoudsmachines.

Aan de hand van het schoonmaakprogramma dat overeengekomen is tussen de opdrachtgever en de onderhoudsfirma zullen de tapijten netjes gehouden worden.

Na verloop van tijd zal een zachte vloerbekleding zoals een tapijt vloerbekleding in kantoren en bedrijven verslijten. Uw onderhoudsbedrijf kan ook zorgen voor het wegnemen en vervangen van de vloerbekleding in tapijt.

Wat kost het schoonmaken van tapijt?

Schoonmaakbedrijf van tapijten nodig? Het is moeilijk om de prijs voor het schoonmaken van een bedrijfsvloer te bepalen. De grootte van de ruimte, de frequentie van schoonmaken, het aantal m² te onderhouden vloeren… zal de prijs bepalen.

Wij raden aan om een schoonmaak offerte aan te vragen bij bedrijven in uw buurt. Zij bieden tapijtreiniging voor bedrijven aan.

Offerteaanvraag schoonmaak tapijtvloeren