Schoonmaak vinylvloeren & tegels

Vinyl wordt gebruikt in diverse ruimtes en loodsen of fabrieken. Een basisreiniging van een vinylvloer is eenvoudig maar een grondige reiniging heeft toch iets meer tijd en expertise nodig.

Vinylvloeren

Een vinylvloer kan op elke ondergrond aangebracht worden ook als deze niet 100 procent effen is. Voertuigen, transpalletten, heftrucks en hoogladers kunnen perfect rijden op vinyl.

Vinylvloeren zijn ook geschikt bij een hoge statische belasting van machines en dus niet alleen bij een dynamische belasting van voertuigen.

Groot voordeel van vinyl is het absorberen van omgevingslawaai en het dempen van trillingen. Zo wordt je magazijn of werkplek toch iets aangenamer voor je werknemers.

Vinylvloer reinigen

Vinylstroken of vinyltegels bestaan meestal uit PVC en het reinigen gebeurt met aangepaste onderhoudsproducten. Een preventief onderhoud en aanbrengen van een extra PU beschermlaag gebeurt tijdens het periodiek onderhoud. Het dagelijks onderhoud van je vinylvloer gebeurt door het personeel zelf.

Reken op een periodiek onderhoud minstens één maal per jaar. Bij intensief gebruik is dit zelf aan te raden om de 6 maanden.

Offerte schoonmaak industriële vinylvloeren