Industriële reiniging loodsen & magazijnen

Schoonmaak magazijn, loods en werkplaats

Het reinigen van industriële plaatsen zoals een fabriek, werkplaats, productiehalloods of magazijn vergt gespecialiseerd personeel en een modern machinepark. Het is namelijk zo dat loodsen erg onderhevig zijn aan zwaar gebruik zoals tijdelijke plaatsingen van zware materialen of machines en het in- en uitrijden van verschillende voertuigen of werktuigen.

Loodsen met grote doorgangen naar buiten geven de loods grote temperatuurschommelingen. Als je dan weet dat de meeste loodsen ook nog eens slecht geïsoleerd zijn, weet je dat er regelmatig gereinigd dient te worden.

Ook het feit dat een industriële loods of magazijn veel moeilijk bereikbare plaatsen kent zoals hoge glazen platen of lichtkoepels maakt de klus niet eenvoudig te klaren.

Standaard reiniging van een loods & magazijn

Na een tijdje begint een industriële loods tekenen te tonen van vervuiling. Op dat moment kan je een schoonmaakbedrijf inschakelen om een industriële reiniging te doen. Meestal omvat deze reiniging industriële veegwerken en dieptereiniging van de vloer. Ook het verwijderen van aanslag of vlekken van smeerolie of andere hardnekkige stoffen op muren en/of plafond.

Na enkele seizoenen is het reinigen van koepels en/of ramen ook nodig zowel van binnen als buiten. Deze koepels zitten meestal op grote hoogte en zijn daardoor moeilijk bereikbaar. De meeste reinigingsfirma's beschikken over machines die het personeel vlot en veilig tot aan de koepels brengen.

Bij een loods is een regelmatige inspectie en smering van poorten belangrijk om slijtage of mankementen te vermijden. Zo wordt op een goedkope manier continuïteit verzekerd.

Naast de reiniging van loodsen kan je ook voor het herschilderen van muren, poorten, ramen, en zo verder beroep doen op een reinigingsfirma. Ze kunnen dan de nodige werken uitvoeren met de door jou gekozen materialen en verven of vernissen.

Dient het dak van je loods ontmost te worden, is dit een klus voor en reinigingsfirma die ervaring heeft met dit werk want er zijn specifieke veiligheidseisen en producten nodig. Vraag bij je offerte zeker of de nodige expertise aanwezig is.

Niet te vergeten zijn de ontstoffingswerken zoals het reinigen van luchtkanalen.

Natuurlijk is elke werkplaats uniek en kan je ook vragen om bepaalde machines of werktuigen te laten reinigen. Plaats deze vraag uitdrukkelijk in je offerteaanvraag want deze vraag vergt misschien ander of zelfs meer personeel dan dat het schoonmaakbedrijf initieel in gedachte had.

Offerte industriële schoonmaak loodsen

Industriële reiniging na schade

Je wenst het geen enkel bedrijf of collega toe maar soms gebeuren er dingen in een loods die de goede werking onmogelijk maken. Hier kan een industriële reiniging de oplossing bieden om de loods weer om te toveren in een werkbare omgeving. Doe beroep op een industrieel schoonmaakbedrijf als:

 • De loods lang leegstond of verwaarloosd is
 • De loods niet afgesloten was van dieren ( ongedierte, duiven, … )
 • De loods onbruikbaar is na waterschade
 • De loods beschadigd is na brand (roetschade, brandvervormingen, waterschade van de brandweer,… )
 • ...

Offerte aanvragen

Als je een schoonmaakbedrijf wenst te contacteren plaats je best een zo gedetailleerde offerte als mogelijk met onder andere:

 • Wat dient er gereinigd te worden?
 • Wanneer ( is het een dringende reiniging? )
 • Op welk tijdstip kan het schoonmaakbedrijf de werken uitvoeren?
 • Enkel 's nachts, weekends, bepaalde uren,..
 • Zijn er bepaalde veiligheidsaspecten verbonden aan de loods of jouw sector waar het schoonmaakbedrijf zich zeker dient aan te houden?
 • Zijn bepaalde voertuigen niet toegelaten (elektrisch, benzinemotoren, …)
 • Is de loods vlot toegankelijk ( verharde weg, privaat parking met openngsuren, ...)

Wat is de prijs van een industriële reiniging van een loods?

De prijs van een reiniging is niet op voorhand te bepalen de kost van een industriële reiniging hangt af van te veel facturen en is sowieso maatwerk. Vraag een gedetailleerde offerte aan bij verschillende schoonmaakbedrijven en vergelijk de prijs en referenties om tot een goed besluit te komen. Ook bij een regelmatige reiniging doe je er best aan om een offerte te sturen naar verschillende bedrijven om zeker te zijn van de beste prijs. Je kan kiezen voor een prijs per uur of een totaalprijs van het project.

Offerte industriële schoonmaak loodsen

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be