Schoonmaak industriële vloeren

Schrobmachine voor de schoonmaak en reiniging van industrievloeren

Industriële vloeren hebben dagelijkse schoonmaak nodig. Afhankelijk van de soort vloer en de aard & frequentie van vervuiling zal een schoonmaakbedrijf de vloeren schoonmaken met het juiste materiaal en de juiste industriële schoonmaakproducten. Meestal zullen zeer zwaar vervuilde industriële vloeren schoongemaakt worden met hogedruk en directe afzuiging. De technieken zijn stralen, schrobben en polijsten.

Hoe vervuilde industrievloeren reinigen?

Industriële vloeren worden gereinigd met behulp van verschillende machines die zijn ontworpen om efficiënt en effectief vuil, stof en andere verontreinigingen te verwijderen. Enkele van de meest gebruikte machines voor het reinigen van industriële vloeren zijn:

 • Schrobzuigmachines: Deze machines zijn speciaal ontworpen om vloeren te schrobben en tegelijkertijd het vuil op te zuigen. Ze zijn uitgerust met borstels of pads die roteren of oscilleren om het vuil los te maken, terwijl een zuigsysteem het vuile water opzuigt. Schrobzuigmachines zijn ideaal voor het reinigen van grote oppervlakken en worden vaak gebruikt in magazijnen, fabrieken en productiefaciliteiten.
 • Veegmachines: Veegmachines worden gebruikt om droog vuil, stof en puin van vloeren te verwijderen. Ze zijn uitgerust met roterende borstels of bezems die het vuil naar een opvangbak vegen. Veegmachines zijn geschikt voor dagelijks onderhoud en kunnen worden gebruikt op diverse soorten vloeren, waaronder beton, tegels en asfalt.
 • Hogedrukreinigers: Hogedrukreinigers gebruiken een krachtige straal water onder hoge druk om vuil en vlekken van vloeren te verwijderen. Ze zijn effectief voor het reinigen van buitenvloeren, zoals parkeerplaatsen, opritten en terrassen, maar kunnen ook worden gebruikt voor het reinigen van industriële vloeren in situaties waar een grondige reiniging nodig is.
 • Stofzuigers: Industriële stofzuigers zijn krachtiger en robuuster dan huishoudelijke stofzuigers en zijn ontworpen om grote hoeveelheden stof en vuil op te zuigen. Ze kunnen worden gebruikt voor het reinigen van vloeren, maar ook voor het opruimen van vuil op werkplekken en machines in industriële omgevingen.
 • Stoomreinigers: Stoomreinigers gebruiken hete stoom om vuil, vet en bacteriën van vloeren te verwijderen zonder het gebruik van chemicaliën. Ze zijn geschikt voor het reinigen van verschillende soorten vloeren en worden vaak gebruikt in voedingsmiddelenfabrieken, ziekenhuizen en andere omgevingen waar hygiëne van cruciaal belang is.

De keuze voor de juiste reinigingsmachine hangt af van verschillende factoren, waaronder het type vloer, de mate of type van vervuiling ( stof, vet, olie, verf, rubbersporen, bloed, vocht, urine, schimmels... ), de beschikbare ruimte en het budget. Het is belangrijk om de juiste machine te kiezen voor de specifieke reinigingseisen van de industriële vloer om optimale resultaten te behalen.

Soorten plaatsen met industriële vloeren

 • Magazijnvloeren;
 • Werkplaats vloeren;
 • Sanitaire blokken;
 • Loodsvloeren;
 • Productieruimte vloeren;
 • Vloeren van slachterijen;
 • ....

Soorten industriële vloeren

Offerte industriële schoonmaak vloeren

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be