Schoonmaak industriële pashokjes

Werk je in een omgeving die moet voldoen aan hygiënische eisen zoals een veevoederbedrijf, industriële keuken of kippenkwekerij dan heb je nood aan een plaats waar personeel zich kan omkleden op een private en hygiënische manier. Ook als er specifieke kledij vereist is zoals in een carrosserie of elektrische centrale wordt er gebruik gemaakt van pashokjes of kleedruimtes.

Dat deze ruimtes dienen te voldoen aan bepaalde eisen zoals de HACCP-norm in de voedingssector, is normaal dus is het ook normaal dat deze ruimtes professioneel dienen onderhouden te worden. Hier doe je best beroep op een industriële reinigingsfirma die ervaring heeft in het reinigen van pashokjes of kleedruimtes met extra eisen.

Vraag bij je offerteaanvraag naast de prijs per uur of totaalprijs ook zeker naar de ervaring en kennis van de reinigingsfirma.

Is er een beperking op het gebruik van producten of machines dan kan je deze beperking meenemen met je aanvraag of je vermeld dat de reinigingsproducten ter beschikking gesteld zullen worden.

Het is zeker mogelijk om de firma een checklist of verificatie te laten invullen als een periodieke check dient aangetoond te worden. Is de reinigingsfirma zelf verantwoordelijk voor het naleven van enkele CCP's ( kritische beheerspunten ) dan dient dit vermeld te worden in je offerteaanvraag.

Offerte schoonmaak industriële pashokjes

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be