Schoonmaak ziekenhuizen & klinieken

Schoonmaak van ziekenhuizen en hospitaal vragen een professionele en gespecialiseerde werkwijze. Een ziekenhuis omvat tal van verschillende ruimtes en medisch materiaal dewelke elk een schoonmaak en reinigingsprogramma nodig hebben. Alles moet proper zijn in het belang van de patiënt, personeel en bezoekers.

Welke plaatsen zijn onderhevig aan vet en vuil:

 • Ziekenhuis inkom; 
 • Ziekenhuisbalie;
 • Operatiekwartier;
 • Wachtzaal & praktijk;
 • Onderzoekskamers;
 • Ziekenhuisparking;
 • Verloskwartier;
 • Ziekenhuisapotheek;
 • Gangen en kamers;
 • Operatiekwartier;
 • Keuken & refter;
 • Technische ruimtes;
 • Liften en roltrappen;
 • ...

Schoonmaak vensters en ramen

Alle glaspartijen zoals ziekenhuisramen, koepels, lichtstraten, glazen balustrades, schuif- en draaideuren dien men te reinigen. Een glazenwasser zal in het ziekenhuis instaan voor kraaknette ramen en glazen deuren.

Offerteaanvraag ziekenhuis schoonmaak

Schoonmaak gangen & kamers ziekenhuis

De kamer van de patiënt dient ten alle tijde proper te zijn. De dagelijkse verzorging van de patiënt in een hospitaal brengt stof, vuil en bacteriën met zich mee. Bezoekers maken de ziekenhuisvloeren vuil. Een gebrekkige handhygiëne kan ziektes veroorzaken bij zwakke en zieke personen. De kamervloer, de badkamer, ziekenhuisbed, medische apparaten, radiatoren, verlichting, keuken, televisietoestel... dienen schoon, proper en stofvrij te zijn.

Ook de schoonmaak van ziekenhuisgangen mag niet vergeten worden. Zij brengen veel vuil en stof met zich mee.

Schoonmaak rondom ziekenhuisgebouwen

Schoonmaken van wandelpaden, veegwerken parkings, reinigen van vuilbakken, onderhoud van bedrijfstuinen en parken... Een schoonmaakbedrijf staat in voor de grote schoonmaak rond het ziekenhuiskwartier. Ook kan het zijn dat vervuiling op ziekenhuisgebouwen zelf dient verwijdert te worden via gevelreiniging of gevelrenovatie.

Schoonmaak vloeren ziekenhuis: ontsmetten en desinfecteren

Moppen, vegen, nat schoonmaken van vloeren, dweilen, schrobben... elke ziekenhuisvloer dient gereinigd te worden met het juiste onderhoudsproduct en machine of poetsmateriaal. Goed opgeleid schoonmaakpersoneel kent de soorten vloeren en zal de juiste producten gebruiken.

Zij zorgen voor de reiniging en ontsmetting en desinfecteren van ziekenhuisvloeren om het aantal bacteriën te verkleinen ( ziekenhuisbacterie ). Maar ook voor het desinfecteren tegen Coronavirussen.

Schoonmaak toiletten kliniek

Ook het professioneel reinigen en ontsmetten van sanitaire ruimtes binnen een hospitaal zijn belangrijk. Denk maar aan: schoonmaak toiletten, doucheruimtes, baden enz...

Schoonmaak medisch materiaal

De schoonmaak, het desinfecteren en steriliseren van medisch materiaal wordt gedaan door opgeleid schoonmaakpersoneel of door een extern bedrijf. Zij gebruiken speciale onderhoudsproducten voor bedden, instrumenten, operatiezalen...

Schoonmaak keuken ziekenhuis

Ook de grootkeuken van een ziekenhuis moet men poetsen en onderhouden. Alle keukenmateriaal en keukentoestellen in de ziekenhuiskeuken dienen schoongemaakt te worden. De refter mag ook niet vergeten worden. De schoonmaak van grootkeukens vergt een gespecialiseerde aanpak.

Wat kost het schoonmaken en reinigen van ziekenhuizen

Wij raden aan hier een prijsofferte aan te vragen om de prijzen te kennen voor het onderhouden en schoonmaken van een hospitaal.

Offerteaanvraag ziekenhuis schoonmaak

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be