Schoonmaak laboratoria & clean rooms

Reinigen van laboratoria & clean-rooms

Een proper laboratorium of cleanroom is het werk van schoonmaakspecialisten. De veiligheid en hygiëne op de werkvloer zijn onontbeerlijk in laboratoria en onderzoekruimtes. Bij de schoonmaak van medisch materiaal, medische apparaten, labovloeren, labokasten, wanden en plafonds zijn periodieke schoonmaakdiensten uiterst noodzakelijk.

Het steriliseren en desinfecteren van laboratoria en cleanrooms wordt gedaan door goed opgeleide mensen en gespecialiseerde schoonmaakbedrijven. Vloeren en werktafels worden vuil en dienen volgens een strikt protocol schoongemaakt te worden. Zij gebruiken de juiste onderhoudsproducten voor het reinigen van een laboratorium.

Schoonmaak labomaterialen &, apparaten en machines

Materiaal zoals laboflessen, erlenmeyers, petrischalen, reagentia, pipettips, reageerbuizen, wellplaten, staalpotten, laborekjes, tapes, serologische pipetten, cryodozen, etiketten, centrifuges, pipetten, incubatoren, klimaatkasten, automatische urine analyzers, schudders, UV boxen, waterbaden... alles moet op reguliere wijze schoon gemaakt worden.

Wat kost laboratorium schoonmaak?

De prijzen voor de schoonmaak van labo's en cleanrooms zijn geen standaardprijzen. Wij raden aan om een offerte voor het “schoonmaken van laboratoria” aan te vragen bij een schoonmaakbedrijf in je buurt.

Offerteaanvraag labo schoonmaak