Schoonmaak apotheken

Properheid eerst in de apotheek

Een apotheek heeft te maken met medicijnen, schoonmaakproducten, verzorgingsproducten enz… Een onberispelijke schone en propere apotheek is een echte must. Alles wat in de verzorgingssector zit, moet hygiënisch schoon en proper zijn. Toch is de schoonmaak van een apotheek geen sinecure. Niet voor de toonbank maar ook achter de toonbank zijn er tal van plaatsen, opbergvakken, kasten en medische apparaten die in aanraking komen met stof en vuil.

Daarom wordt de schoonmaak van apotheken het best gedaan door een schoonmaakfirma gespecialiseerd het in reinigen van apotheken.

Het is trouwens het visitekaartje voor de klanten. Een propere apotheek moet vertrouwen uitstralen en de klant aanzetten tot aankoop van haar producten.

Onderhoud van apotheek vitrinekasten en vitrines

Alle glas zoals glazen vitrinekasten, glazen deuren, vensterglas van de showroom… alles is gevoelig aan vet en stof. Proper glas is een must. Een glazenwasser van apotheken zal de klus grondig moeten klaren.

Reinigen van apotheekvloeren

Op periodieke wijze dient een apotheekvloer ( laminaat, natuursteen, keramische vloeren ) grondig te worden onderhouden. Vuile voeten van klanten en opwaaiend stof en vuil zorgen ervoor dat apotheek vloeren vuil worden. Laat deze regelmatig schoonvegen en laat een dieptereiniging uitvoeren op regelmatige wijze. Inkommatten of tapijt dient schoon gemaakt te worden met de juiste producten, veilig voor mens en milieu.

Offerteaanvraag apotheek schoonmaak

Onderhoud van ladenzuilen en apotheekkasten

Ladenzuilen in apotheken zijn de opbergkasten voor alle medicijnen of verzorgingsproducten. Deze dienen op regelmatige wijze gereinigd te worden. Ook de frontpanelen van de ladenzuilen dienen onderhouden te worden. Doch zijn zij meestal al voorzien van een stofafstotende coating.

Onderhoud van toonbank, rekken en schappen

Over de toonbank gaat veel geld. Ook bezoeken zieke mensen de apotheekruimte om medicijnen af te halen. Daarom zijn dit de meest gevoelige plaatsen voor bacteriën en virussen.

De toonbank schoonmaken is een dagelijkse taak. Alle rekken en schappen, waarop de producten worden tentoongesteld, zin echte stofzuigers. Opwaaiend stof valt op de schappen en vormen een aard van stof en vuil. Daarom is het afstoffen van winkelrekken en schappen belangrijk om een frisse indruk te geven.

Onderhoud van koelkasten in apotheken

Ook een apotheek moet medicijnen en brouwsels kunnen koelen. Koelkasten voor medische toepassingen moet ultra schoon en proper blijven. Gespecialiseerd onderhoudsbedrijven voor koelkasten in apotheken onderhouden deze op de juiste wijze en de juiste onderhoudsproducten.

Toebehoren in een apotheek laten schoonmaken

Denk maar aan een volgnummersysteem, displays, folderhouders, kassa, reclameborden, lichtreclame, prijsaanduidingen… alles dient te worden schoongemaakt. Er zijn ook tal van soorten verlichting in een apotheek. Je kan afspreken met de schoonmaakfirma om ook facilitaire diensten uit te voeren zoals het vervangen van lampen.

Wat kost apotheek schoonmaak?

De prijzen voor apotheek schoonmaak zijn geen standaardprijzen. Wij raden aan om een offerte voor het “schoonmaken van apotheken” aan te vragen bij een schoonmaakfirma in je buurt.

Offerteaanvraag apotheek schoonmaak

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be