Schoonmaak praktijken & wachtzaal

Een propere praktijk

Ook de praktijk, wachtzaal en onderzoeksruimte van de dokter, kinesist, tandarts, dierenarts, verpleger, huisarts, ziekenhuis... moet er schoon en proper bijliggen.

Het ontvangen van patiënten moet steeds in een kraaknette ruimte gebeuren. Daarom is de schoonmaak van praktijken onontbeerlijk om veilig en hygiënisch te kunnen werken. Een praktijk kan bestaan uit 1 persoon of uit meerdere praktijken samen, dan spreekt men over een groepspraktijk.

Schoonmaakdiensten

Onder de schoonmaak van een praktijk en wachtzaal en wachtruimte verstaan we afstoffen, vegen van vloeren en nat dweilen van vloeren, schoonmaak van ramen en vensters ( deuren), onderhoud van planten, stoelen en planten in de wachtzaal... Ook het onderhoud en schoonmaak van toiletten valt onder de schoonmaak van praktijken. De parking, inkom mag niet vergeten worden.

De praktijkruimte zelf dient kraaknet te zijn om medische ingrepen te kunnen uitvoeren. De schoonmaak van onderzoektafels, instrumententafels, onderzoekslampen, vloeren, kasten, medisch materiaal, bureau, computer... valt onder reguliere schoonmaak.

Wat kost de schoonmaak van een praktijk?

De prijzen voor de schoonmaak en onderhoud van praktijken zijn geen standaardprijzen.

Wij raden aan om een offerte voor het “schoonmaken van praktijken” aan te vragen bij een schoonmaakfirma in je buurt. Elke praktijk heeft een andere grootte en heeft specifieke noden.

Offerteaanvraag praktijk schoonmaak