Schoonmaak praktijken & wachtzaal

Een propere praktijk

Ook de praktijk, wachtzaal en onderzoeksruimte van de dokter, kinesist, tandarts, dierenarts, verpleger, huisarts, ziekenhuis... moet er schoon en proper bijliggen.

Het ontvangen van patiënten moet steeds in een kraaknette ruimte gebeuren. Daarom is de schoonmaak van praktijken onontbeerlijk om veilig en hygiënisch te kunnen werken. Een praktijk kan bestaan uit 1 persoon of uit meerdere praktijken samen, dan spreekt men over een groepspraktijk.

Schoonmaakdiensten

Onder de schoonmaak van een praktijk en wachtzaal en wachtruimte verstaan we afstoffen, vegen van vloeren en nat dweilen van vloeren, schoonmaak van ramen en vensters ( deuren), onderhoud van planten, stoelen en planten in de wachtzaal... Ook het onderhoud en schoonmaak van toiletten valt onder de schoonmaak van praktijken. De parking, inkom mag niet vergeten worden.

De praktijkruimte zelf dient kraaknet te zijn om medische ingrepen te kunnen uitvoeren. De schoonmaak van onderzoektafels, instrumententafels, onderzoekslampen, vloeren, kasten, medisch materiaal, bureau, computer... valt onder reguliere schoonmaak.

Wat kost de schoonmaak van een praktijk?

De prijzen voor de schoonmaak en onderhoud van praktijken zijn geen standaardprijzen.

Wij raden aan om een offerte voor het “schoonmaken van praktijken” aan te vragen bij een schoonmaakfirma in je buurt. Elke praktijk heeft een andere grootte en heeft specifieke noden.

Offerteaanvraag praktijk schoonmaak

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be