Opruimen van inboedels & leeghalen woning

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het leeghalen van inboedels en opkuis van vervuilde woningen & appartementen?

Hoewel je het misschien niet vaak ziet, zijn er toch een hoop huizen en woningen die niet meer in de staat zijn waarin ze ooit werden opgeleverd. Dat ligt dan niet aan de bouw zelf, maar vooral aan dat de woning binnen niet onderhouden wordt. Veel mensen wonen in een huis dat erg vervuild is. Dat komt omdat ze het lastig vinden om voor zichzelf te zorgen, misschien omdat er net iemand is overleden, of omdat iemand zich er stiekem voor schaamt en daarom niet om hulp durft te vragen. En als dan eenmaal het kwaad al is geschied, kan het lastig zijn om te snappen waar je moet beginnen. Gelukkig zijn hier oplossingen voor. Ben jij benieuwd wat je allemaal kan doen bij vervuilde woningen?

Hoe ontstaat een sterk vervuilde woning?

Sterk vervuilde woningHier kunnen verschillende redenen voor zijn. Het is in elk geval belangrijk om aan te geven dat dit niet per se komt omdat mensen lui zijn en geen zin hebben om schoon te maken. Meestal komt het door een groter probleem. Denk bijvoorbeeld aan mensen die zichzelf verwaarlozen of lijden aan verzamelwoede. Dat kan door mentale of lichamelijke problemen waardoor zij niet meer goed voor zichzelf kunnen zorgen. De woning komt daar dan ook bij. De verwaarloosde woning komt vol te zitten met vuil en afval zoals PMD, uitwerpselen, urine, rattenkeutels, muizenkeutels.... en kakkerlakken.

Ook zijn er veel ouderen die graag lang op zichzelf blijven wonen. Maar hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het zal zijn om het huis goed te onderhouden. Misschien dat sommige dingen niet meer zo goed opvallen of dat je simpelweg niet kan bukken om de schoonmaakmiddelen te pakken. Dan wordt het lastig om schoon te maken.

Tot slot is een grote reden voor vervuilde woningen leegmaken, door het overlijden of zelfmoord van een persoon. Het kan dan belangrijk zijn om de woning goed schoon te maken zodat er een nieuwe bewoner in kan. Dat is helemaal het geval als blijkt dat de persoon al langere tijd overleden in de woning ligt. Ten slotte worden woningen ook leeggehaald en opgeruimd na het onderlopen van kelders, waterschade, of na brand en na het vertrekken van huurders.

Offerte opkuis inboedels

Hoe krijg ik mijn huis schoon?

Leeghalen en opruimen van inboedels

Wanneer je zelf door de bomen het bos niet meer kan zien, kan je er voor kiezen om een professional in te huren. Dit is een persoon die alles weet over het ontruimen van een woning en er gelijk voor kan zorgen dat jouw huis weer leefbaar wordt. Daarnaast is het altijd fijn om te bedenken dat deze professionals al van alles hebben gezien. Wees dus niet bang dat jouw woning de ergste is die zij ooit onder ogen komen, waarschijnlijk hebben ze al veel ergere dingen meegemaakt. Tevens gaan ze gewoon discreet te werk, en hoef je dus niet bang te zijn dat mensen erachter komen dat jij in een vervuilde woning leeft.

Deze professionals snappen gelukkig ook hoe het is om een woning van iemand op te ruimen. Hoewel het namelijk simpel klinkt: gewoon even de boel opruimen, is het vaak voor veel mensen een behoorlijk emotioneel proces. Wanneer iemand bijvoorbeeld de neiging heeft veel dingen te verzamelen, kan het erg lastig zijn om veel spullen weg te moeten gooien. Een professional snapt dit onderdeel van het proces maar al te goed en zal daarom altijd met respect omgaan met de spullen.

Leeghalen en opruimen van zolders

Naast het ruimen van woonkamers, is ook de zolder een ruimte waar veel spullen opgestapeld kunnen staan. Onze inboedel opruimers staan in voor het leeghalen en opruimen van zolderruimtes.

Hoeveel kost het een woning ontruimen?

Het leegmaken van vervuilde woningen kost natuurlijk wel geld. Hoeveel geld hangt af van de hoeveelheid kamers die onder handen genomen moeten worden. Gemiddeld ligt de prijs voor een kamer tussen de €450 en €1.000. Wanneer de persoon in een verzorgingshuis woont, kost het iets minder. Gemiddeld ben je dan €350 tot €750 kwijt. En wanneer je in een seniorenwoning terecht komt, zal je tussen €250 en €900 kwijt zijn. Heb je dus een groot huis met meerdere kamers? Dan ben je in elk geval tussen de €1.000 en €2.500 kwijt. Maar om echt te weten hoeveel het allemaal kost, kan je het beste een offerte aanvragen.

Opkuis vervuilde woning door opruimdienstDit zijn alleen de kosten voor het ontruimen. Wanneer je ook graag wil dat de woning daarna wordt schoongemaakt, komen hier ook nog kosten bovenop. Meestal moet je hiervoor zo’n €20 per uur rekenen voor de schoonmaak zelf. Is het tapijt aan vervanging toe? Dan moet je rekenen op in elk geval €2,50 per vierkante meter. Daarnaast komen er nog afvalstortkosten bij. Gemiddeld ligt dat tussen de €150 en €700, waarbij nog de verplaatsingskosten worden gerekend om de rommel op te halen.

Offerte opkuis inboedels

Over ons

Ontdek op onze website alle soorten schoonmaak, onderhoud, reiniging, opruimen, ontruimen en ontsmetting. Een schoonmaakploeg, schoonmaakbedrijf, schoonmaakfirma of schoonmaakster staan dagelijks in voor uw periodieke schoonmaak én professionele schoonmaak van uw ramen & vensters, winkelvitrines, zonnepanelen, velux, woning, appartement, kantoor, bedrijf, praktijk, ziekenhuis, restaurant, winkel, hotel, rusthuis, dancing, school, lift, parking, magazijn, apotheek, industriële vloeren, toilet, fabriek, drukkerij, camping, kelder, zolder, bejaardentehuis... Zoek je de prijzen voor schoonmaken, onderhouden, ontsmetten... Wij geven een overzicht van de kosten, (richt) prijzen en bieden je de keuze een offerte aan te vragen bij schoonmaakbedrijven.

Vergelijk de schoonmaak prijzen

Vraag een offerte aan en ontvang meerdere prijs offertes van schoonmaakbedrijven en poetsbedrijven uit de regio Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Brussel, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze... enz...

Start hier uw offerte aanvraag

 

Veel gezocht

Veel gezocht: Ramenwasser, Schoonmaak kantoren, Schoonmaak zonnepanelen, Schoonmaak kantoorvloeren, Schoonmaak parkings, Schoonmaak winkels, Industriële schoonmaak, Schoonmaak na brand, Schoonmaak wagenpark, Reiniging schoorsteen, Dakreiniging

webdesign w247.be